Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa

Sumba, Nihiwatu
Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa Genel
Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa Öne Çıkan Resim
Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa Dış Mekan
Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa Dış Mekan
Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa
Patiala Bawa, Lamboya Kerewe Sumba, Nihiwatu

Nihiwatu bölgesindeki Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa konaklamanızda Kerewei Plajı ve Marosi Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Nihiwatu Plajı ile 8 mi (12,8 km) ve Kampung Prai Klembung ile 18,1 mi (29,1 km) mesafede.

Alamayah Restaurant, Alamayah Boutique Retreat Hotel & Villa misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda
Luxury
Luxury Oda
Luxury
Luxury Oda
Room
Luxury Oda
Room
Luxury Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x