Alam Pangkung Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Alam Pangkung Ubud Öne Çıkan Resim
Alam Pangkung Ubud Dış Mekan
Alam Pangkung Ubud Oda Düzeni
Alam Pangkung Ubud Banyo Tipleri
Alam Pangkung Ubud Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
Alam Pangkung Ubud
ubudmainroad Lesser Sunda Islands, Ubud

Alam Pangkung Ubud misafirlere Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesinde, Puri Lukisan Müzesi yakınında ve Saraswati Tapınağı ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Ubud Maymun Ormanı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Keçak ve Ateş Dansı Gösterisi, Pura Dalem Ubud Tapınağı ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x