Alam Bidadari Seminyak Villas

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Alam Bidadari Seminyak Villas Genel
Alam Bidadari Seminyak Villas Genel
Alam Bidadari Seminyak Villas Öne Çıkan Resim
Alam Bidadari Seminyak Villas Dış Mekan
Alam Bidadari Seminyak Villas Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Alam Bidadari Seminyak Villas
Jl. Dewi Saraswati No. 9, Sunset Road, 9 Lesser Sunda Islands, Seminyak

Seminyak (Günbatımı Yolu) bölgesindeki Alam Bidadari Seminyak Villas misafirlere Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Restoranlar Sokağı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Seminyak Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Legian Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 odada şömine ve özel havuz vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş vardır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x