Al Rawda Hotel - Al Salama

Batı Bölgesi, Ali Salamah
Al Rawda Hotel - Al Salama Genel
Al Rawda Hotel - Al Salama Genel
Al Rawda Hotel - Al Salama Genel
Al Rawda Hotel - Al Salama Öne Çıkan Resim
Al Rawda Hotel - Al Salama Dış Mekan
Image More +14 fotoğraf
Al Rawda Hotel - Al Salama
Muhammad Abd Rida Street, Building 36 Al Salamah Batı Bölgesi, Ali Salamah

Al Rawda Hotel - Al Salama misafirlere Cidde (As Salamah) bölgesinde, Heraa Uluslararası Alışveriş Merkezi ve Cidde Uluslararası Fuar Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 7,1 mi (11,4 km) ve Arabia Alışveriş Merkezi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Room
Room
Executive suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x