Al Qatal Building

Amman
Al Qatal Building Öne Çıkan Resim
Al Qatal Building Dış Mekan
Al Qatal Building İç Mekan
Al Qatal Building İç Mekan
Al Qatal Building İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Al Qatal Building
Airport Road Opposite Baby Cord Building , Amman

Amman bölgesindeki Al Qatal Building konaklamanızda Qasr al-Qastal Kalesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Mşatta Sarayı ile 10 dakika mesafede olacaksınız. Bu apart daire Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 19,2 mi (30,9 km) ve Rainbow Street ile 20 mi (32,2 km) mesafede.

Misafirler için 30 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x