Al Misrea Tower

Manama
Al Misrea Tower Öne Çıkan Resim
Al Misrea Tower Dış Mekan
Al Misrea Tower Dış Mekan
Al Misrea Tower Oda Düzeni
Al Misrea Tower Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Al Misrea Tower
Building 1700, Road 2427, Block 324 Juffair , Manama

Al Misrea Tower misafirlere Manama (Juffair) bölgesinde, Juffair Mall Alışveriş Merkezi ve Al Fateh Büyük Camisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Oasis Center Juffair Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,3 km) ve Gudaibiya Sarayı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x