Al Mansour Plaza Hotel

Doha
Al Mansour Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Al Mansour Plaza Hotel Dış Mekan
Al Mansour Plaza Hotel Dış Mekan
Al Mansour Plaza Hotel Dış Mekan
Al Mansour Plaza Hotel Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Al Mansour Plaza Hotel
220 , Doha

Doha bölgesindeki Al Mansour Plaza Hotel konaklamanızda, Grand Hamad Caddesi ve Doha Quest ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Doha Corniche ile 2,3 mi (3,8 km) ve City Centre Alışveriş Merkezi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

100 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve ısıtmalı zemin keyfi sürün. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard King Room
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x