Al Khaleej City Center Apr

Absheron Region, Nasimi
Al Khaleej City Center Apr Öne Çıkan Resim
Al Khaleej City Center Apr Oda Manzaraları
Al Khaleej City Center Apr Oda Manzaraları
Al Khaleej City Center Apr Oda Düzeni
Al Khaleej City Center Apr Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Al Khaleej City Center Apr
28may kucesi 33, Piramida Plaza building Absheron Region, Nasimi

Baku bölgesindeki Al Khaleej City Center Apr konaklamanızda, Bakü Şehir Pisti ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Port Baku Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Bakü Bulvarı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Azerbaycan Devlet Akademik Opera ve Bale Tiyatrosu ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Junior
Junior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x