Al Higgi Hotel

Batı Bölgesi, Yanbu
Al Higgi Hotel Genel
Al Higgi Hotel Öne Çıkan Resim
Al Higgi Hotel Dış Mekan
Al Higgi Hotel Kahvaltı
Al Higgi Hotel Yerinde Yemek
Image More +19 fotoğraf
Al Higgi Hotel
King Abdul Aziz Street Batı Bölgesi, Yanbu

Al Higgi Hotel misafirlere Yanbu bölgesinde, havaalanı yakınında, Abu Moala Markets ve Yanbu Historic Area - Heritage Museum ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yenbu Ticaret Limanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Yenbu Balık Pazarı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Al Mansour Restaurant restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x