Al Hamra Village Hotel

Al Hamra Village
Al Hamra Village Hotel Genel
Al Hamra Village Hotel Genel
Al Hamra Village Hotel Genel
Al Hamra Village Hotel Genel
Al Hamra Village Hotel Genel
Image More +84 fotoğraf
Al Hamra Village Hotel
Al Hamra , Al Hamra Village

Al Hamra Village Hotel konaklamanızda Ras Al Khaimah bölgesinde, Al Hamra Marina and Yacht Club ile 3,3 km (2 mi) ve Dreamland ile 17,8 km (11,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tower Links Golf Club ile 26,7 km (16,6 mi) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Deniz ürünleri alanında uzman olan Seafood Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 219 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic Oda, Balkon
Standard
Standard Oda
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x