Al-Fanar Palace Hotel

Amman
Al-Fanar Palace Hotel Genel
Al-Fanar Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Al-Fanar Palace Hotel Dış Mekan
Al-Fanar Palace Hotel İç Mekan
Al-Fanar Palace Hotel İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Al-Fanar Palace Hotel
Queen Rania Al Abdullah Street , Amman

Amman (Al Jubeiha) bölgesindeki Al-Fanar Palace Hotel misafirlere King Hussein Cancer Center ve Jordan University Hospital ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al Abdali Alışveriş Merkezi ile 4,8 mi (7,7 km) ve Rainbow Street ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Venice Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 150 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x