Al Eiman Royal Hotel

Medina City Center, Medine
Al Eiman Royal Hotel Genel
Al Eiman Royal Hotel Genel
Al Eiman Royal Hotel Öne Çıkan Resim
Al Eiman Royal Hotel Dış Mekan
Al Eiman Royal Hotel Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Al Eiman Royal Hotel
Northern Central Area Medina City Center, Medine

Al Eiman Royal Hotel size Medina (Medine Kent Merkezi) bölgesinde, you'll be a Al Haram ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Mescid-i Nebevi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Bâki Mezarlığı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Uhud Savaşı Alanı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Asya mutfağı seven misafirler için Uhud Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 481 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x