Al Burj International Hotel

Maskat
Al Burj International Hotel Öne Çıkan Resim
Al Burj International Hotel Kolaylıklar
Al Burj International Hotel Oda
Al Burj International Hotel Oda
Al Burj International Hotel Oda
Image More +5 fotoğraf
Al Burj International Hotel
Al Burj , Maskat

Al Burj International Hotel misafirlere Maskat (Ruwi) bölgesinde, Said bin Sultan Al-Said Silahlı Kuvvetler Müzesi ve Muscat Merkezi İş Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bait Al Baranda Müzesi ile 2,5 mi (4 km) ve Samak (Fish) Roundabout ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Tepe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x