Al Bandar Rotana

Dubai Sahili
Al Bandar Rotana Genel
Al Bandar Rotana Genel
Al Bandar Rotana Genel
Al Bandar Rotana Genel
Al Bandar Rotana Genel
Image More +76 fotoğraf
Al Bandar Rotana
Baniyas Road, Deira , Dubai Sahili

Dubai (Deira) bölgesindeki Al Bandar Rotana misafirlere Dubai Creek ve Al Ghurair Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel City Centre Deira Alışveriş Merkezi ile 2,9 km ve Creek Parkı ile 3,7 km mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Salt & Pepper Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 190 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de sağlık kulübü ve açık havuz var. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz servisle plaja veya alışverişe gidebilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3940 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Creek View)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Creek View)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Creek View)
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Bağlantılı Odalar
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Business Dinlenme Salonu Kullanımı
Royal
Royal Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x