Al Aziziyah Boutique Hotel

Ar Rayyan, Doha
Al Aziziyah Boutique Hotel Genel
Al Aziziyah Boutique Hotel Genel
Al Aziziyah Boutique Hotel Genel
Al Aziziyah Boutique Hotel Genel
Al Aziziyah Boutique Hotel Genel
Image More +45 fotoğraf
Al Aziziyah Boutique Hotel
Al Bayya Street Aspire Zone Ar Rayyan, Doha

Al Aziziyah Boutique Hotel misafirlere Doha bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Aspire Park ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Villagio Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Doha Corniche ile 6,9 mi (11,1 km) ve City Centre Alışveriş Merkezi ile 10,5 mi (16,9 km) mesafede.

Britanya Mutfağı seven misafirler için Victoria Tea Lounge ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

140 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Room, 1 King Bed.
Junior
Junior Suite.

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x