Al Ashrafia Holiday Homes

Dubai
Al Ashrafia Holiday Homes Genel
Al Ashrafia Holiday Homes Genel
Al Ashrafia Holiday Homes Öne Çıkan Resim
Al Ashrafia Holiday Homes Dış Mekan
Al Ashrafia Holiday Homes Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Al Ashrafia Holiday Homes
Dubai Sports City , Dubai

Al Ashrafia Holiday Homes misafirlere Dubai (Dubai Spor Şehri) bölgesinde, Dubai Expo 2020 Fuar Merkezi ve Dubai Uluslararası Stadyumu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu daire Jumeirah Plajı ile 8,5 mi (13,8 km) ve Ibn Battuta Çarşısı ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 4-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü golf sahasındayken açık havuz veya sauna gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası, Golf Manzaralı
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Golf Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x