Akti Elia Villas

Thrace, Elia Nikitis
Akti Elia Villas Genel
Akti Elia Villas Genel
Akti Elia Villas Öne Çıkan Resim
Akti Elia Villas Dış Mekan
Akti Elia Villas Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Akti Elia Villas
Elia Nikitis Thrace, Elia Nikitis

Sithonia bölgesindeki Akti Elia Villas misafirlere deniz kıyısında, Lagomandra Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Spathies Beach ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Nikiti Plajı ile 6,1 mi (9,9 km) ve Kalogria Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Akti Elia Villas misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Akıllı televizyonlar ile Netflix sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Villa, 4 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Elite
Elite Villa, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır
Superior
Superior Villa, Birden Çok Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Denize Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x