Akti

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Loutraki-Agioi Theodoroi
Akti Genel
Akti Öne Çıkan Resim
Akti Dış Mekan
Akti Dış Mekan
Akti Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Akti
5 Georgiou Lekka Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Loutraki-Agioi Theodoroi

Loutraki-Agioi Theodoroi bölgesindeki Akti konaklamanızda, Loutraki Thermal Spa ve Ionian Sea ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel The Diolkos ile 0,1 mi (0,2 km) ve Casino Loutraki ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x