Akrotiri Olympus Luxury Suites

Pieria, Dio-Olympos
Akrotiri Olympus Luxury Suites Genel
Akrotiri Olympus Luxury Suites Genel
Akrotiri Olympus Luxury Suites Genel
Akrotiri Olympus Luxury Suites Dış Mekan
Akrotiri Olympus Luxury Suites Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Akrotiri Olympus Luxury Suites
Gritsa Beach, Limenas Litochorou Pieria, Dio-Olympos

Dio-Olympos bölgesindeki Akrotiri Olympus Luxury Suites misafirlere deniz kıyısında, Leptokarya Plajı ve Maritime Museum of Litochoro ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Antik Diyon ile 5,3 mi (8,5 km) ve Hellenistic Theater of Dion ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x