Akros Oreon Green Small Hotel

Viannos
Akros Oreon Green Small Hotel Genel
Akros Oreon Green Small Hotel Dış Mekan
Akros Oreon Green Small Hotel Dış Mekan
Akros Oreon Green Small Hotel Dış Mekan
Akros Oreon Green Small Hotel Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Akros Oreon Green Small Hotel
Kato Simi , Viannos

Viannos bölgesindeki Akros Oreon Green Small Hotel konaklamanızda, Amiras Anıtı ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Sidonia Plajı ile 9,4 mi (15,2 km) ve Ierapetra Arkeoloji Müzesi ile 19,9 mi (32 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve saç kurutma makinesi.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Vadi Manzaralı
Room
Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x