AKOM AT Docklands

Docklands
AKOM AT Docklands Genel
AKOM AT Docklands Genel
AKOM AT Docklands Öne Çıkan Resim
AKOM AT Docklands Dış Mekan
AKOM AT Docklands Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
AKOM AT Docklands
26 Saint Mangos Lane , Docklands

AKOM AT Docklands misafirlere Melbourne (Docklands) bölgesinde, Crown Casino and Entertainment Complex ve The District Docklands Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Kraliçe Victoria Pazarı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Melbourne Kriket Sahası ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

AKOM AT Docklands misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 36-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, 3 Yatak Odası, 2 Banyolu
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Marina Manzaralı
Executive
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x