Akdeniz Bahcesi

Kemer, Antalya
Akdeniz Bahcesi Genel
Akdeniz Bahcesi Genel
Akdeniz Bahcesi Genel
Akdeniz Bahcesi Genel
Akdeniz Bahcesi Genel
Image More +15 fotoğraf
Akdeniz Bahcesi
Ulupinar Koyu Cirali Mah. No:485 Kemer, Antalya

Antalya Çıralı ilçesinde 4,5 dönüm arazi içerisinde bulunan Akdeniz Bahçesi, toplamda 6 tatil evinden oluşuyor.

Mavi, Taş, Yeşil ve Beyaz olarak isimlendirilen evlerde standart olarak klima, veranda, oda servisi, oturma alanı, buzdolabı, mutfak eşyaları ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Farklı özelliklere sahip olan Taş Ev içerisinde 2 yatak ve geniş bir oturma odası bulunuyor. Ayrıca isteğe bağlı tüm evlere bebek yatağı ve mama sandalyesi kurulabiliyor.

Tüm evlerden internet erişiminin mümkün olduğu işletmede ücretsiz otopark hizmeti de mevcut. Özellikle çocuklu aileler için uygun alanlara sahip olan Akdeniz Evleri’nin bahçesi içerisinde salıncak, kum havuzu ve bisiklet bulunuyor. Ayrıca faaliyet masası adı verilen bir alanda el işi, dokuma ve boyama gibi aktiviteler yapılabiliyor.

Araç ile gelen misafirler için güvenilir bir otoparka sahip olan Akdeniz Evleri, konaklama boyunca bahçesinde yetiştirdiği organik sertifikalı meyve ve sebzeler ile ücretsiz bir kahvaltı sunuyor. Ayrıca tesis içerisinde bulunan restoran, yeni lezzetler denemek için oldukça iyi bir seçim.

Avantajlı bir konumda bulunan Akdeniz Evleri, Çıralı Plajı’na 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Ayrıca farklı lezzetler tadıp eğlenebileceğiniz birçok kafe, bar ve restoran 13 dakikalık uzaklıkta.

Çıralı merkezine 1,3 km

Oda Bul

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x