Akadémia Hotel

Central Transdanubia, Balatonfured
Akadémia Hotel Genel
Akadémia Hotel Genel
Akadémia Hotel Genel
Akadémia Hotel Genel
Akadémia Hotel Genel
Image More +31 fotoğraf
Akadémia Hotel
Horvath Mihaly U, 66 Central Transdanubia, Balatonfured

Akadémia Hotel misafirlere Balatonfured merkezinde, Pannonia (bölge) yakınında ve Balaton Gölü ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Round Church ile 1 mi (1,6 km) ve Jókai Memorial Museum ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x