aja Travemuende

East Coast, Alt-Travemünde / Rönnau
aja Travemuende Genel
aja Travemuende Genel
aja Travemuende Öne Çıkan Resim
aja Travemuende Dış Mekan
aja Travemuende Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
aja Travemuende
Am Leuchtenfeld 7 East Coast, Alt-Travemünde / Rönnau

Aja Travemuende misafirlere Luebeck (Travemuende) bölgesinde, Travemuende Plajı ve Travemuende Eski Deniz Feneri yakınında. Bu 4 yıldızlı otel Travemuende Feribot Limanı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Hansapark ile 21,9 mi (35,3 km) mesafede.

Piazza, aja Travemuende misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 242 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Marina Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x