AJ Grand Hotel

Mangalore
AJ Grand Hotel Genel
AJ Grand Hotel Öne Çıkan Resim
AJ Grand Hotel Dış Mekan
AJ Grand Hotel Yerinde Yemek
AJ Grand Hotel Yerinde Yemek
Image More +65 fotoğraf
AJ Grand Hotel
K.R Road, Karangalpady 14-7-965 , Mangalore

AJ Grand Hotel misafirlere Mangalore merkezinde, St. Aloysius Chapel ve Bejai Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Shri Sharavu Mahaganapathi Temple ile 1,2 mi (1,9 km) ve Kadri Hill Park ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Mangalore bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 340 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x