Aiyara Palace

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Aiyara Palace Genel
Aiyara Palace Öne Çıkan Resim
Aiyara Palace Dış Mekan
Aiyara Palace Dış Mekan
Aiyara Palace Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Aiyara Palace
571/99-100 Moo 5, Pattaya-Naklua Rd. Naklua, Banglamung,Chonburi Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Aiyara Palace size Pattaya (Kuzey Pattaya) bölgesinde, Pattaya Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

123 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pattaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x