Aishwarya Le Royal

Mysore
Aishwarya Le Royal Genel
Aishwarya Le Royal Öne Çıkan Resim
Aishwarya Le Royal Dış Mekan
Aishwarya Le Royal Dış Mekan
Aishwarya Le Royal Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Aishwarya Le Royal
# 374/375 , Ashoka road ,Opp St. Philomena's Cathedral, Mandi mohalla , Mysore

Aishwarya Le Royal konaklamanızda Mysore merkezinde, St. Philomenas Kilisesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Rail Museum ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Mysore Sarayı ile 2,2 km (1,3 mil) ve Mysore Hayvanat Bahçesi ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere kuaför, canlı bitki duvarı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Classic Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Superior Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x