Airth House

Decentralized Administration Of The Aegean, Firostefani
Airth House Öne Çıkan Resim
Airth House Kahvaltı
Airth House Oda Manzaraları
Airth House Oda Düzeni
Airth House Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Airth House
Firostefani Decentralized Administration Of The Aegean, Firostefani

Airth House misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları ve Santorini Kalderası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Athinios Limanı ile 5,5 mi (8,8 km) ve Kamari Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 21-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire
Room
Luxury Apart Daire (Upper Floor)
Room
Luxury Apart Daire, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x