Airport Hotel Vishal Residency

Mahipalpur
Airport Hotel Vishal Residency Genel
Airport Hotel Vishal Residency Genel
Airport Hotel Vishal Residency Öne Çıkan Resim
Airport Hotel Vishal Residency Dış Mekan
Airport Hotel Vishal Residency Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Airport Hotel Vishal Residency
Mahipalpur Extn. National Highway-8 Main Airport Rd, Nr Radisson Hotel , Mahipalpur

Airport Hotel Vishal Residency misafirlere Yeni Delhi (Mahipalpur) bölgesinde, Central Mall Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Nelson Mandela Road ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 13,6 mi (21,8 km) ve Chandni Chowk ile 19,9 mi (32 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 46 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler 24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. Misafirler 1.0 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez (Interconnected )
Room
Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x