Airport Hotel J P Palace

Kuzey Hindistan, Mahipalpur
Airport Hotel J P Palace Öne Çıkan Resim
Airport Hotel J P Palace Dış Mekan
Airport Hotel J P Palace Dış Mekan
Airport Hotel J P Palace İç Mekan
Airport Hotel J P Palace İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Airport Hotel J P Palace
51 A block, road number 2 mahipalpur extension, near IGI airport Kuzey Hindistan, Mahipalpur

Airport Hotel J P Palace konaklamanızda Yeni Delhi bölgesinde, Kutub Minaresi ile 8,6 km (5,4 mi) ve Sarojini Nagar Çarşısı ile 14,1 km (8,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sir Ganga Ram Hastanesi ile 14,4 km ve Gurudwara Bangla Sahib ibadet evi ile 14,5 km mesafede.

Restaurant restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

21 klimalı odadan birisinde kalarak şömine ve ısıtmalı zemin keyfi sürün. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 370 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Üç Kişilik Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x