Airport Hotel

Karachi
Airport Hotel Dış Mekan
Airport Hotel Dış Mekan
Airport Hotel Dış Mekan
Airport Hotel İç Mekan
Airport Hotel Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Airport Hotel
Star Gate Road, Airport , Karachi

Karachi bölgesindeki Airport Hotel konaklamanızda, Sindbad's Wonderland ve Tooba Mosque ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Karaçi Savaş Mezarlığı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Pakistan Denizcilik Müzesi ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 120 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x