Airport Gold Star Motel

North Island (kuzey Ada), Mangere
Airport Gold Star Motel Genel
Airport Gold Star Motel Öne Çıkan Resim
Airport Gold Star Motel Dış Mekan
Airport Gold Star Motel Dış Mekan
Airport Gold Star Motel Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Airport Gold Star Motel
255 Kirkbride Road North Island (kuzey Ada), Mangere

Auckland (Mangere) bölgesindeki Airport Gold Star Motel misafirlere Villa Maria Auckland Winery ve Otuataua Stonefields ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu motel Eden Parkı ile 10,3 mi (16,5 km) ve Auckland Hayvanat Bahçesi ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Motelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Havuz Kullanımı, Bahçeli (Large Unit)
Family
Family Oda, Havuz Kullanımı, Bahçeli (Small Unit)
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x