Airport Ace Hotel

Nadi
Airport Ace Hotel Genel
Airport Ace Hotel Genel
Airport Ace Hotel Öne Çıkan Resim
Airport Ace Hotel Dış Mekan
Airport Ace Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Airport Ace Hotel
lot 34 Westfield Sub-Divison Legalega , Nadi

Airport Ace Hotel misafirlere Nadi bölgesinde, havaalanı yakınında ve Namaka Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Denarau Limanı Marinası ile 8,7 mi (14,1 km) ve Port Denarau ile 8,9 mi (14,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 18-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x