Aigua

Alghero - Kuzey Sardinya, Alghero Old City
Aigua Öne Çıkan Resim
Aigua Dış Mekan
Aigua Dış Mekan
Aigua Dış Mekan
Aigua Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Aigua
Via Ambrogio Machin 22 Alghero - Kuzey Sardinya, Alghero Old City

Aigua konaklamanızda, Algero merkezinde, St. Francis Kilisesi yakınında ve Alghero Limanı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Giovanni Plajı ile 1,1 km (0,7 mil) ve Porto Conte Bölge Doğa Parkı ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x