Ahuzat Shaul - Studio

Hadera
Ahuzat Shaul - Studio Genel
Ahuzat Shaul - Studio Öne Çıkan Resim
Ahuzat Shaul - Studio Dış Mekan
Ahuzat Shaul - Studio Dış Mekan
Ahuzat Shaul - Studio Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Ahuzat Shaul - Studio
49 Lavotskin St. , Hadera

Ahuzat Shaul - Studio konaklamanızda Hadera bölgesinde, Caesarea Amfi Tiyatrosu ile 11,8 km (7,3 mi) ve Caesarea Golf Club ile 12 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Caesarea Ulusal Parkı ile 12,7 km (7,9 mil) ve Dor Plajı ile 19,3 km (12 mil) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere hafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, fırınlar ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve yazıcı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Business Üç Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x