Agua Hotels Sal Vila Verde Resort

Santa Maria
Agua Hotels Sal Vila Verde Resort Genel
Agua Hotels Sal Vila Verde Resort Genel
Agua Hotels Sal Vila Verde Resort Öne Çıkan Resim
Agua Hotels Sal Vila Verde Resort Dış Mekan
Agua Hotels Sal Vila Verde Resort Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Agua Hotels Sal Vila Verde Resort
Santa Maria , Santa Maria

Agua Hotels Sal Vila Verde Resort konaklamanızda Sal bölgesinde, havaalanı yakınında, Viveiro Botanik ve Hayvanat Bahçesi ve Nazarene Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu apart daire Preta Burnu ile 1,3 km (0,8 mi) ve Kite Plajı ile 2,8 km (1,7 mi) mesafede.

Agua Hotels Sal Vila Verde Resort içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

T1
T1 Superior Single Use
T1
T1 Superior 3
T1
T1 Standard
T2
T2 Superior 6
T2
T2 Standard 4
T2
T2 Superior 4
T1
T1 Standard 4
T2
T2 Standard 5+1
T1
T1 Superior 3+1
T1
T1 Standard 3+1

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x