Agroturismo Can Porretí

Mallorca Interior, Lloret de Vistalegre
Agroturismo Can Porretí Öne Çıkan Resim
Agroturismo Can Porretí Dış Mekan
Agroturismo Can Porretí Dış Mekan
Agroturismo Can Porretí Dış Mekan
Agroturismo Can Porretí Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Agroturismo Can Porretí
Camí des Rafalet Mallorca Interior, Lloret de Vistalegre

Lloret de Vistalegre bölgesindeki Agroturismo Can Porretí misafirlere kırsal bölgede, Convent dels Mínims Manastırı ve Can Gili Sanat Galerisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli S’Estació Contemporary Art Museum ile 2,9 mi (4,7 km) ve Convent de la Concepció ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Akdeniz stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x