Agroturismo Can Pere Sord

Sant Joan de Labritja
Agroturismo Can Pere Sord Genel
Agroturismo Can Pere Sord Genel
Agroturismo Can Pere Sord Öne Çıkan Resim
Agroturismo Can Pere Sord Dış Mekan
Agroturismo Can Pere Sord Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Agroturismo Can Pere Sord
km. 17.4, Ctra. San Lorenzo , Sant Joan de Labritja

Sant Joan de Labritja bölgesindeki Agroturismo Can Pere Sord misafirlere dağda, San Miguel Kilisesi ve Cala Xarraca Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Playa de Talamanca ile 11,7 mi (18,8 km) ve İbiza Limanı ile 11,9 mi (19,2 km) mesafede.

Agroturismo Can Pere Sord misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (jacuzzi)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x