Agroturismo Barkero Etxea

Southern Basque Country, Lapuebla de Labarca
Agroturismo Barkero Etxea Öne Çıkan Resim
Agroturismo Barkero Etxea İç Mekan
Agroturismo Barkero Etxea Kahvaltı
Agroturismo Barkero Etxea Yerinde Yemek
Agroturismo Barkero Etxea Yerinde Yemek
Image More +3 fotoğraf
Agroturismo Barkero Etxea
CALLE MAYOR 23 Southern Basque Country, Lapuebla de Labarca

Lapuebla de Labarca bölgesindeki Agroturismo Barkero Etxea konaklamanızda, Bodegas Jilaba ve Bodegas Covila Şaraphanesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Bodegas Altanza Şaraphanesi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Bodegas Marques de Riscal ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için çiftlik otelinde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x