Agroturisme Gossalba

Mallorca Interior, Sant Joan
Agroturisme Gossalba Genel
Agroturisme Gossalba Öne Çıkan Resim
Agroturisme Gossalba Dış Mekan
Agroturisme Gossalba Dış Mekan
Agroturisme Gossalba Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Agroturisme Gossalba
Carretera Sant Joan-Sineu (MA-3232) km 0.4 Mallorca Interior, Sant Joan

Sant Joan bölgesindeki Agroturisme Gossalba konaklamanızda, S’Estació Contemporary Art Museum ve Convent de la Concepció ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi Els Calderers Etnoloji Müzesi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Son Fornés Arkeoloji Müzesi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x