AGRO Sicily

Doğu Sicilya, Mascali
AGRO Sicily Öne Çıkan Resim
AGRO Sicily Dış Mekan
AGRO Sicily Dış Mekan
AGRO Sicily Dış Mekan
AGRO Sicily Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
AGRO Sicily
Via Stazione 59D Doğu Sicilya, Mascali

AGRO Sicily konaklamanızda Mascali bölgesinde, Lido Mazzaro ile 22,4 km (13,9 mi) ve Isola Bella ile 22,9 km (14,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Taormina Teleferiği ile 24,4 km (15,2 mil) ve Rum Tiyatrosu ile 24,7 km (15,4 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 2 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x