Agriturismo Villa Flavia

Sicilya Güney Sahili, Modica
Agriturismo Villa Flavia Öne Çıkan Resim
Agriturismo Villa Flavia Dış Mekan
Agriturismo Villa Flavia Oda Düzeni
Agriturismo Villa Flavia Oda Düzeni
Agriturismo Villa Flavia Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Agriturismo Villa Flavia
Contrada Cianciò-Graffetta Sicilya Güney Sahili, Modica

Modica bölgesindeki Agriturismo Villa Flavia konaklamanızda, Vini di Olindo Giuseppe ve Cabrera Kulesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu tatil evi Pietre Nere Plajı ile 4,6 mi (7,3 km) ve Raganzino ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, açık tenis kortu ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Ortak Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Family Stüdyo
Room
Family Oda, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x