Agriturismo Vergelle

Crete Senesi, Vergelle
Agriturismo Vergelle Genel
Agriturismo Vergelle Genel
Agriturismo Vergelle Öne Çıkan Resim
Agriturismo Vergelle İç Mekan
Agriturismo Vergelle Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Agriturismo Vergelle
Località Vergelle 135 Crete Senesi, Vergelle

Montalcino bölgesindeki Agriturismo Vergelle konaklamanızda, Torrenieri Montalcino İstasyonu ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli La Porta Gallery ile 4,8 mi (7,7 km) ve Museo del Tartufo Müzesi ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

La Locanda di Vergelle, Agriturismo Vergelle misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 7 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize buzdolabı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler mikrodalga fırın isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Üç
Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x