Agriturismo Saltara

Eastern Sardinia, Santa Teresa di Gallura
Agriturismo Saltara Öne Çıkan Resim
Agriturismo Saltara Dış Mekan
Agriturismo Saltara Dış Mekan
Agriturismo Saltara Dış Mekan
Agriturismo Saltara Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Agriturismo Saltara
Loc Saltara snc Eastern Sardinia, Santa Teresa di Gallura

Agriturismo Saltara konaklamanızda Santa Teresa di Gallura bölgesinde, Monti Russu Beach ile 8,2 km (5,1 mi) ve Lu Brandali ile 11,9 km (7,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Santa Teresa Limanı ile 13 km (8,1 mil) ve Rena Bianca Plajı ile 13,2 km (8,2 mil) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Saltara ideal; otelin restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Dubleks
Room
Bungalov
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x