Agriturismo Pinzale

Latignano
Agriturismo Pinzale Genel
Agriturismo Pinzale Öne Çıkan Resim
Agriturismo Pinzale Dış Mekan
Agriturismo Pinzale Dış Mekan
Agriturismo Pinzale Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Agriturismo Pinzale
Via Torta 5, Latignano , Latignano

Cascina bölgesindeki Agriturismo Pinzale misafirlere kırsal bölgede, Piaggio Müzesi ve Bientina Belediye Sarayı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çiftlik oteli Santa Maria Assunta Kilisesi ile 8,2 km (5,1 mil) ve Mastio della Torre Civica ile 9,7 km (6 mil) mesafede.

Misafirlerimiz özel havuz bulunan 10 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Toskana stili çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Ev, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x