Agriturismo Moscatello

Güney Garda Gölü, Pozzolengo
Agriturismo Moscatello Öne Çıkan Resim
Agriturismo Moscatello Dış Mekan
Agriturismo Moscatello Dış Mekan
Agriturismo Moscatello Dış Mekan
Agriturismo Moscatello Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
Agriturismo Moscatello
Località Moscatello 5 Güney Garda Gölü, Pozzolengo

Pozzolengo bölgesindeki Agriturismo Moscatello misafirlere kırsal bölgede, Mincio Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Borgo la Caccia Şaraphanesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Gardaland ile 8,7 mi (14,1 km) ve Sigurta Parkı ile 7 mi (11,2 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Muliner ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Design
Design Apart Daire, 1 Yatak Odası, Ek Bina
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Dependance, Camera con letto matrimoniale o 2 Letti singoli
Room
Deluxe Oda
Room
Exclusive Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x