Agriturismo Mio Capitano

Doğu Sicilya, Syracuse
Agriturismo Mio Capitano Genel
Agriturismo Mio Capitano Genel
Agriturismo Mio Capitano Öne Çıkan Resim
Agriturismo Mio Capitano Dış Mekan
Agriturismo Mio Capitano Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Agriturismo Mio Capitano
Via per Floridia 52 Doğu Sicilya, Syracuse

Syracuse bölgesindeki Agriturismo Mio Capitano konaklamanızda Etnografico Nunzio Bruno Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Castello Eurialo ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu tatil evi Siraküza Roma Amfi Tiyatrosu ile 5 mi (8,1 km) ve San Nicolo dei Cordari ile 5,1 mi (8,1 km) mesafede.

Tatil evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü ve karaoke bulunmaktadır. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. 7.00 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilebilir

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x