Agriturismo La Terra

Petrignano del Lago
Agriturismo La Terra Genel
Agriturismo La Terra Öne Çıkan Resim
Agriturismo La Terra Dış Mekan
Agriturismo La Terra Dış Mekan
Agriturismo La Terra Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Agriturismo La Terra
Via di Petrignano 2 , Petrignano del Lago

Montepulciano bölgesindeki Agriturismo La Terra misafirlere kırsal bölgede, Val di Chiana ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fattoria Le Capezzine Üzüm Bağları ve Şaraphanesi ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Trasimeno Gölü ile 6,4 mi (10,3 km) ve Chiusi Lake ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Agriturismo La Terra misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

5 odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Ek Bina
Room
Ev, 2 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x