Agriturismo La Talpa

Maremma, Manciano
Agriturismo La Talpa Öne Çıkan Resim
Agriturismo La Talpa Dış Mekan
Agriturismo La Talpa Dış Mekan
Agriturismo La Talpa Dış Mekan
Agriturismo La Talpa Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Agriturismo La Talpa
via Spinicci 210 Maremma, Manciano

Agriturismo La Talpa konaklamanızda Manciano bölgesinde, San Bruzio Manastırı ile 10,3 km (6,4 mi) ve Fortezza Aldobrandesca Kalesi ile 16,5 km (10,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu çiftlik oteli Giannella Plajı ile 21,8 km (13,5 mil) ve Montemerano Kale Meydanı ile 23,1 km (14,4 mil) mesafede.

Agriturismo La Talpa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 odada özel havuz ve LED televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere minibar ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Stalla)
Room
Grand Oda (Granaio)
Room
Family Oda (Fienile)
Room
Premium Oda (Piccionaia)
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası (Porcilaia)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x