Agriturismo La Spiga d'Oro

Apennine Mountains, Frontino
Agriturismo La Spiga d'Oro Öne Çıkan Resim
Agriturismo La Spiga d'Oro Dış Mekan
Agriturismo La Spiga d'Oro Dış Mekan
Agriturismo La Spiga d'Oro Dış Mekan
Agriturismo La Spiga d'Oro Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Agriturismo La Spiga d'Oro
Via San Girolamo s.n. Apennine Mountains, Frontino

Agriturismo La Spiga d'Oro misafirlere Frontino bölgesinde, milli parkta ve CarpegnaPark ile 13 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Carpegna Dağı ile 7 mi (11,2 km) ve Sasso di Simone Dağı ile 8,5 mi (13,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca çiftlik otelinde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x